Sommeren er varm, og skjortestoffer foretrækkes i princippet for at være kølige og behagelige.Lad os anbefale flere seje og hudvenlige skjortestoffer til din reference.

Bomuld:Rent bomuldsmateriale, behageligt og åndbart, blødt at røre ved, rimelig pris.Bomuld af høj kvalitet kan også give en tekstur tæt på ægte silke og deformeres ikke let.

lilla polyester bomuldsstof
65% polyester 35% bomuld blegning hvidt vævet stof
100% bomuld marineblå ternet/pløjet skjortestof

Linned:Hørstof har funktionerne temperaturregulering, anti-allergi, antistatisk og antibakteriel.Overfladen af ​​hør har en konkav-konveks tekstur med en speciel tekstureffekt, som gør den kølig at have på om sommeren.

2789 (19)
2789 (15)
2789 (22)

Silke:Silke er relativt dyrt.Dens drapabilitet, følelse og glans er meget god, og den har en følelse af luksus.Dens hudvenlighed er uovertruffen af ​​andre stoffer.

silke stof

Eddikesyre:Eddikesyrestof har stærk hygroskopicitet, god luftgennemtrængelighed, høj modstandsdygtighed og er ikke let at generere statisk elektricitet og er ikke let at pilling.Den har stærk glans, lyse farver, glat berøring og har god termoplasticitet og farvebarhed.

Acetat stof
Acetat stof
acetat stof 1

Tencel:Tencel har fremragende fugtabsorption og luftgennemtrængelighed, og dens glans er gennemskinnelig.Det naturlige vandindhold i Tencel er så højt som 13%, og det vil ikke generere statisk elektricitet selv om efteråret og vinteren.Stoffet fra Tencel er dog meget følsomt over for temperatur, og det er nemt at hærde i et varmt og fugtigt miljø.

Tencel stof

Cupro:Cupro-stoffet har god hygroskopicitet, kan absorbere fugt og svede godt og har god luftgennemtrængelighed, så kroppen er ikke let at føle sig indelukket, især om sommeren er den mere åndbar og kølig, men den er let Rynket, skal være strøget, undgå foldet til opbevaring.

Bambus fiber:Bambusfiber er en cellulosefiber udvundet af naturligt voksende bambus.Den har god luftgennemtrængelighed, øjeblikkelig vandabsorption, stærk slidstyrke og gode farvningsegenskaber.Det har naturlige antibakterielle, antibakterielle og midefjernende egenskaber., anti-lugt og anti-ultraviolet funktion.Bambusfiberskjorter er lavet af naturlig bambus, og efter særlig højteknologisk forarbejdning har bambusfiberskjortestoffet god luftgennemtrængelighed og vandabsorption.

Ensfarvet bambus stewardesse uniform skjorte stof letvægts
Miljøvenlig twill 50% polyester 50% bambus stof
Ensfarvet tilpasset åndbart garn farvet vævet bambusfiberskjortestof

Hvis du leder efter skjortestof, eller du vil vide mere om skjortestoffer, er du velkommen til at kontakte os! Vi er meget glade for at hjælpe dig.Håber vi kan få et win-win forhold.


Indlægstid: 21-jun-2023