Hvilket tøj bruger folk oftest i vores liv? Nå, det er ikke andet end en uniform. Og skoleuniform er en af ​​vores mest almindelige typer uniformer.Lige fra børnehave til gymnasiet bliver det en del af vores liv.Da det ikke er festtøj, du tager på af og til, er det vigtigt, at det er hyggeligt og behageligt. Ved du så, hvilke stoffer vi generelt bruger til at lave skoleuniformer?

farverigt plaid skoleuniform stof

Fordi eleverne bærer skoleuniform i lang tid, så det skal være behageligt, naturligt, fugtabsorberende og åndbart, kræver det også skoleuniform, anti-rynke, slidstærkt slid, god formfastholdelse, nem at pleje.

Bomuld er det foretrukne stof på grund af dets høje åndbarhed.Det eneste problem er, at bomuld er svært at vedligeholde.Desuden kan den lugte, hvis den ikke vaskes ofte.Når bomuld blandes med polyester og nylon, bliver det nemt at vedligeholde.Og det absorberer fugt bedre.Derfor er det det rigtige valg til skoleuniformer.

Skoleuniformsstofferkræver også komfort, hvilket er vigtigere end stil.En blanding af viskose og bomuld eller polyester og bomuld vil give et behageligt stof.

Skoleuniformsstoffer bruger også T/C (polyester/bomuldsblanding), strikstoffer, T/R (polyester/rayonblanding), blandet gabardin og uldstoffer.

letvægts hvid blød polyester spandex blanding skoleuniformer skjorte stof
Viskose polyester dragt stof
https://www.iyunaitextile.com/school-shirt-fabric/

Tjek stoffeter også populære brugt til skolenederdel. og vi har forskellige mønstre, du kan vælge. Nogle er polyester rayon blanding, og nogle er polyester bomuldsblanding og etc.

skolenederdel stof
tjek stof til skolen
plaid stof til skolen
skoleuniform stof

Vi er grossist for skoleuniformsstoffer, og vi vil give dig en professionel udtalelse baseret på dine behov.


Indlægstid: 14-jun-2022