Kain seragam sekolah poly viscose kanggo rok

Kain seragam sekolah poly viscose kanggo rok

Serat buatan manungsa sing paling umum digunakake ing seragam sekolah yaiku benang poliester lan viscose.

Kabeh padha nuduhake karakteristik, dibandhingake karo serat alam, banget bisa diprediksi, stabil lan tahan lama.

Produsen luwih akeh nggunakake kain campuran poli / viscose kanggo nggawe seragam sekolah

  • NOMER BARANG: YA1932
  • KOMPOSISI: 65% Polyester, 35% Rayon
  • BOOT: 220GM
  • Jembar: 57"/58"
  • TEKNIK: Tenun
  • PAKET: Roll packing
  • MOQ: 150M / Werna
  • Panganggone: Rok

Detail Produk

Tag produk

Item No W1932
Komposisi 65 poli 35 campuran viscose
Bobot 220GM
Jembar 57/58"
Fitur antiwrinkle
Panganggone Setelan / seragam

YA1932 minangka salah sawijining kain poli viscose sing digunakake kanggo nggawe seragam sekolah.Dibandhingake karo 100% katun, kualitas iki ora gampang kerut lan nyusut.Lan yen dibandhingake karo kain katun poliester, rasa tangan saka kain iki luwih alus lan nyaman.Mulane, luwih akeh sekolah milih nggunakake kain poli viscose sing diganti nganggo katun murni utawa TC nalika nggawe seragam.Ing sisih liya, desain pola kaya cek tinimbang warna solid sing digunakake kanggo nggawe seragam ora mboseni lan cocog karo semangat enom siswa.

Kain seragam sekolah poly viscose kanggo rok
Kain seragam sekolah poly viscose kanggo rok
Kain seragam sekolah poly viscose kanggo rok

Bobot barang iki yaiku 220g / m, sing cocog kanggo musim semi, musim panas lan musim gugur.Kain poly viscose iki tanpa disapu, yen sampeyan pengin kualitas disapu resik kanggo cuaca mangsa, kita uga bisa gawé kanggo sampeyan.Komposisi kasebut yaiku 65% poli lan 35% viscose.Kain poli viscose sing dicelup benang nduweni tingkat keluwesan warna sing luwih dhuwur.Kejabi, ora mung desain iki kasedhiya, kita duwe liyane siap mriksa designs, supaya aja ragu-ragu hubungi kita kanggo opsi liyane.Yen sampeyan duwe pola utawa kuwalitas dhewe kanggo nggawe, kita uga bisa ngembangake kanggo sampeyan.

Kita khusus ing kain poli viscose, uga kain katun poliester lan kain wol, sing bisa digunakake kanggo kain seragam sekolah, kain jas, lan liya-liyane. Yen sampeyan nggoleki kain kasebut, sampeyan bisa hubungi kita, kita bisa nyedhiyani sampel gratis kowe!

Produk Utama lan Aplikasi

produk utama
aplikasi kain

Multiple Werna Kanggo Pilih

werna disesuaikan

Komentar Pelanggan

Ulasan pelanggan
Ulasan pelanggan

Babagan awake dhewe

Pabrik Lan Gudang

pabrik kain grosir
pabrik kain grosir
gudang kain
pabrik kain grosir
pabrik
pabrik kain grosir

Layanan Kita

service_dtails01

1. Forwarding kontak dening
wilayah

kontak_le_bg

2. Pelanggan sing duwe
gotong royong kaping pirang-pirang
bisa nambah periode akun

service_dtails02

3,24-jam pelanggan
spesialis layanan

Laporan Ujian

LAPORAN PEMERIKSAAN

Kirim Pitakonan Kanggo Sampel Gratis

ngirim pitakon

FAQ

1. Q: Apa minimal Order (MOQ)?

A: Yen sawetara barang wis siyap, Ora Moq, yen ora siap. Moo: 1000m / werna.

2. Q: Apa aku bisa duwe siji sampel sadurunge produksi?

A: Ya sampeyan bisa.

3. Q: Apa sampeyan bisa nggawe adhedhasar desain kita?

A: Ya, mesthi, mung ngirim kita sampel desain.

4. Q: Apa sampeyan bisa menehi rega paling apik adhedhasar jumlah pesenan?

A: Manawa, kita mesthi nawakake rega jual langsung pabrik adhedhasar jumlah pesenan pelanggan sing kompetitif banget, lan entuk manfaat akeh kanggo pelanggan.

5. Q: Apa sampeyan bisa nggawe adhedhasar desain kita?

A: Ya, mesthi, mung ngirim kita sampel desain.