Aký druh látky jeTkanina Tencel?Tencel je nové viskózové vlákno, známe tiež ako viskózové vlákno LYOCELL, a jeho obchodný názov je Tencel.Tencel sa vyrába technológiou rozpúšťadlového zvlákňovania.Pretože aminoxidové rozpúšťadlo použité pri výrobe je úplne neškodné pre ľudské telo, je takmer úplne recyklovateľné, môže byť použité opakovane a nemá žiadne vedľajšie produkty.Vlákno Tencel sa dá úplne rozložiť v pôde, neznečisťuje životné prostredie, je ekologicky nezávadné a je to vlákno šetrné k životnému prostrediu.

Tkanina Tencel (2)

Výhody tkaniny Tencel:

Má „komfort“ bavlny, „pevnosť“ polyesteru, „luxusnú krásu“ vlny a „jedinečný dotyk“ a „mäkké zakrytie“ hodvábu, vďaka čomu je mimoriadne odolný v suchých aj mokrých podmienkach.V mokrom stave je to prvé celulózové vlákno, ktorého pevnosť za mokra je oveľa lepšia ako pevnosť bavlny. 100% čisté prírodné materiály v spojení s ekologickými výrobnými procesmi robia životný štýl založený na ochrane prírodného prostredia a plne spĺňajú potreby moderní spotrebitelia.

Nevýhody tkaniny Tencel:

Vlákno Tencel má jednotný prierez, ale väzba medzi vláknami je slabá a nepružná.Ak je vystavené mechanickému treniu, vonkajšia vrstva vlákna sa zlomí a vytvoria sa chĺpky s dĺžkou asi 1 až 4 mikróny.Najmä v mokrom stave je jej výskyt pravdepodobnejší.V závažných prípadoch sa zamotá do bavlnených zŕn.Vo vlhkom a horúcom prostredí však látka mierne stuhne, čo je veľká nevýhoda.Cena látok Tencel je o niečo drahšia ako bežné celoplošné látky a lacnejšie ako hodvábne látky.

Tkanina Tencel (1)
Tkanina Tencel
Nový príchod farebný 84 Lyocell 16 Polyesterová obleková tkanina pre ženy YA8829

YA8829, zloženie tejto položky je 84 Lyocell 16 Polyester. Lyocell, bežne známy ako "Tencel". Ak máte záujem o látku tencel, môžete si vybrať túto. Samozrejme, môžete nás kontaktovať pre viac informácií.


Čas odoslania: 22. marca 2022