Polar fleece tkaninaje druh pleteniny.Je tkaný veľkým kruhovým strojom.Po tkaní sa sivá látka najprv zafarbí a potom sa spracuje rôznymi zložitými procesmi, ako je česanie, česanie, strihanie a trasenie.Je to zimná látka.Jedna z látok, ktoré často nosíme.

polar fleece tkanina
polar fleece tkanina
polar fleece tkanina
polar fleece

Výhody polar fleece tkaniny:

Polárna fleecová látka je hebká na dotyk, nepúšťa chĺpky, má dobrú elasticitu a nežmolkuje.Má výhody odolnosti voči chladu, nehorľavosti a antistatiky, takže je veľmi bezpečný.

Nevýhody polar fleece tkaniny:

Cena polar fleecových tkanín je pomerne vysoká a kvalita výrobkov na trhu je nerovnomerná, takže môžu existovať podradné látky.

polar fleece tkanina

Polar fleece môže byť tiež zložený s akoukoľvek inou tkaninou, aby sa zlepšil efekt ochrany pred chladom, ako napríklad: polar fleece a polar fleece kompozit, polar fleece a denim kompozit, polar fleece a jahňací sametový kompozit, polar fleece a fleecová sieťovina kompozit s vodeodolnou a priedušnou membránou v strede atď.

Použitie polar fleece tkaniny:

Polar fleece je široko používaný a možno z neho vyrobiť posteľnú bielizeň, koberce, kabáty, bundy, vesty, trenčkoty, logá roztlieskavačiek, vlnené rukavice, šály, čiapky, vankúše, vankúše atď.

V posledných rokoch vyvíjame polar fleece tkaninu s dobrou kvalitou a cenou. Ak hľadáte polar fleece tkaninu, vitajte a kontaktujte nás!


Čas odoslania: 23. augusta 2023