I totonu o ituaiga uma o ie ie, e faigata ona iloa le pito i luma ma tua o nisi o ie, ma e faigofie ona faia ni mea sese pe afai e iai sina faʻatamala i le suʻisuʻi o le ofusa, e mafua ai mea sese, e pei o le le tutusa o le loloto o le lanu. , mamanu le tutusa, ma eseesega lanu matuia., O le faʻataʻitaʻiga e fenumiai ma faʻafeiloaʻi le ie, lea e aʻafia ai foliga o le ofusa.I le faʻaopoopoga i auala faʻapitoa o le vaʻaia ma le paʻi i le ie, e mafai foi ona iloa mai le fausaga o le ie, uiga o le mamanu ma le lanu, o le aafiaga faʻapitoa o foliga vaaia pe a maeʻa faʻapitoa, ma le faʻailoga ma le faʻamaufaʻailoga o le. le ie.

twill cotton polyester cvc ie

1. Faʻailoaina faʻavae i luga o le faʻatulagaga faʻatulagaina o le ie

(1) Ie lalaga masani: E faigata ona iloa le pito i luma ma tua o ie lalaga masani, o lea e leai se eseesega i le va o luma ma tua (sei vagana ai calico).E masani lava, o le pito i luma o le ie lalaga masani e lamolemole ma mama, ma o le lanu e toniga ma susulu.

(2) Ie Twill: Ua vaevaeina le lalaga i ni ituaiga se lua: ie tasi itu ma le ie lua itu.O le saito o le twill itu tasi e manino ma manino i luma, ae faanenefu i le pito i tua.E le gata i lea, i le tulaga o le faʻaogaina o le saito, o le saito pito i luma o le ie vulu e tasi e faʻasaga mai le pito i luga agavale i le pito i lalo taumatau, ma o le saito o le afa-filo poʻo le laina atoa e faʻasaga mai le pito i lalo agavale. i le taumatau pito i luga.O fatu pito i luma ma tua o le twill itu lua e tutusa, ae o le diagonal i le faafeagai.

(3) Ie lalaga satin: Talu ai ona o le ie lalaga pito i luma po o le lalagaina vulu o ie lalaga satin opeopea sili atu i fafo o luga o le ie, o luga o le ie e mafolafola, fufusi ma iila.O le mea i le pito i tua e pei o le manino poʻo le twill, ma o le luster e fai si lemu.

E le gata i lea, o le mimio ma le satin e tele atu fa'a'a'amea i luma, a'o le migao ma le satin e tele atu fa'a'amea i luma.

2. Fa'ailoga e fa'avae i luga o mamanu ie ma lanu

O faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga i luma o ie eseese e manino ma mama, o foliga ma laina laina o faʻataʻitaʻiga e foliga lelei ma manino, o le faʻapipiʻi e manino, ma o lanu e susulu ma manino;faanenefu.

3. E tusa ai ma le suiga o le fausaga o ie ma le iloagofie o mamanu

O lalaga lalaga o ie jacquard, tigue ma stripes e eseese tele.I le pito i luma o le lalaga mamanu, e masani lava ona itiiti ni vulu opeopea, ma o taʻavale, grids ma mamanu fuafuaina e sili atu ona manino nai lo le itu i tua, ma o laina e manino, o le otootoga e iloga, o le lanu e tutusa, o le malamalama. e susulu ma vaivai;o le itu pito i tua o loʻo i ai mamanu faanenefu, faʻailoga manino, ma lanu faʻafefe .O loʻo iai foʻi ie jacquard taʻitoʻatasi ma faʻataʻitaʻiga tulaga ese i le pito i tua, ma lanu malie ma filemu, o lea e faʻaaogaina ai le pito i tua e fai ma mea autu pe a fai lavalava.Afai lava e talafeagai le fausaga o le vulu o le ie, o le umi faʻafefete e tutusa, ma e le afaina le saoasaoa o le faʻaoga, e mafai foi ona faʻaaogaina le itu pito i luma o le pito i luma.

4. Fa'ailoga e fa'avae i luga ole ie selvage

E masani lava, o le itu pito i luma o le ie e sili atu le lamolemole ma sili atu nai lo le pito i tua, ma o le itu pito i tua o loʻo faʻapipiʻi i totonu.Mo le ie lalaga i le lalaga e leai ni fe'au, o le pito pito i luma e fai si mafolafola, ma e faigofie ona maua pito lalaga i le pito i tua.O nisi ie maualuga.E pei o ie fulufulu mamoe.O lo'o iai fa'ailoga po'o isi fa'ailoga e lalagaina i le pito o le ie.O faʻailoga poʻo mataitusi i luma e matua manino, manino, ma lamolemole;ae o mataitusi po o mataitusi i le pito i tua e fai si le manino, ma o mataitusi e fesuiai.

5. E tusa ai ma le faʻaalia foliga faʻaalia pe a maeʻa faʻapitoa faʻamaeʻaina o ie

(1) Ie si'isi'i: O le itu pito i luma o le ie o lo'o fa'aputu i luga.O le itu i tua o se mea e le fa'afefeteina.O le fausaga o le eleele e manino lava, e pei o le sili, veveti, velveteen, corduroy ma isi.O nisi ie e mafiafia fulu, ma e oo lava i le fausaga o le eleele e faigata ona iloa.

(2) Ie ua mu: O le pito i luma o le mamanu ua uma ona togafitia i kemikolo o loʻo iai ni auivi manino, faʻapipiʻi, ma lanu susulu.Afai o le suede mu, o le suede o le a fuga ma e oʻo lava, e pei o le siliki mu, georgette, ma isi.

6. Fa'ailoaina ile fa'ailoga ma fa'amaufa'ailoga

Pe a suʻesuʻeina le fasi ie atoa aʻo leʻi alu ese mai le fale gaosimea, o le pepa faʻailoga oloa poʻo le tusi lesona e masani ona faapipii, ma o le itu faʻapipiʻi o le pito i tua o le ie;o le aso o le gaosiga ma le siaki siaki i pito ta'itasi o fasi mea ta'itasi o le pito i tua o le ie.E ese mai oloa i totonu o le atunuʻu, o faʻailoga faʻailoga ma faʻamaufaʻailoga o oloa faʻatau atu o loʻo ufiufi i luma.

O matou o ie polyester rayon, ie fulufulu mamoe ma ie polyester cotton e gaosia ma sili atu i le 10 tausaga, afai e te manaʻo e aʻoaʻo atili, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi i matou!


Taimi meli: Nov-30-2022