He ahalole hulu hipa ino?

Ua ʻike paha ʻoe i nā lole hulu hipa ʻino loa i loko o nā hale kūʻai kiʻekiʻe a i ʻole nā ​​hale kūʻai makana makana, a hiki i ka hiki ke huki i nā mea kūʻai.Akā he aha ia?Ua like kēia lole i ʻimi ʻia me ka nani.ʻO kēia insulation palupalu kekahi o nā mea waiwai maoli i ke ʻano o kēia lā.Hōʻike ʻia ia e ka palupalu kupaianaha.ʻO kēia ma muli o nā kaula palupalu e like me ke kilika.ʻAʻohe ona ʻāʻī o ka hulu hipa, akā hāʻawi mau i ka mehana.ʻO ia ke kumu i makemake nui ʻia ai ka hulu hipa ʻino.

lole poliester rayon (2)
Ka lole huluhulu (4)
Ka lole huluhulu (5)

Akā, pehea ʻoe e ʻike ai i nā lole hulu hipa ʻino?

He aha nā mea e hoʻoholo ai i ka maikaʻi o nā lole hulu hipa?

ʻO ka maikaʻi a me ka lōʻihi o ka lole lole ka mea nui e pili ana i ka maikaʻi o ka hulu hipa.ʻO nā lole i hana ʻia mai nā pulupulu wiwi e hoʻohana i nā pulupulu i hui pū ʻia ma mua o nā lole huluhulu haʻahaʻa maikaʻi loa a mālama maikaʻi ʻia ko lākou ʻano, ʻoi aku ka maikaʻi me kēlā me kēia holoi.

Hāʻawi nā pulupulu pōkole i ka palupalu a me ke kiʻekiʻe o ka grammage, akā hana pū kekahi i nā lole i hoʻonui ʻia i ka huluhulu i maʻalahi i ka pilling.Inā he 100% ka lole huluhulu a i ʻole ka lole huluhulu i hui pū ʻia me nā fibers ʻē aʻe e pili ana i kona manaʻo a me kona kumukūʻai.

ʻO ka hui ʻana ka hui ʻana i nā lole huluhulu me ka hulu hipa, siliki a i ʻole nā ​​mea synthetic.Hoʻohaʻahaʻa kēia mau fiber cheap i kā lākou kumukūʻai.ʻO nā mea a pau e kūʻai aku i kahi hui ʻana, ʻo ia hoʻi ke hoʻololi nei ʻoe i ke kumukūʻai.

Eia nā hoʻāʻo ʻelima hiki iā ʻoe ke hoʻohana e hoʻoholo i ka maikaʻi o nā lole huluhulu.

1.Touch hoao

He palupalu ka lole huluhulu kiʻekiʻe akā ʻaʻole palupalu loa i ka hoʻopā ʻana, palupalu ia i ka wā.

2. Hōʻikeʻike

E hoʻomoe i ka lole huluhulu ma kahi kūlana ākea a nānā i ka ʻili holoʻokoʻa.Inā ʻike ʻoe i kahi liʻiliʻi liʻiliʻi o ka holo (ma kahi o 1mm a 2mm), a laila ʻoi aku ka maikaʻi o ka huluhulu.

ka lole lole lole lole poliester hui pu me ka plaid check

3.Tensile ho'āʻo

Wehe mālie i kahi ʻāpana lole lole lole e ʻike ai inā e lele i hope.E hoʻi hou nā lole hulu hipa maikaʻi ʻole, ʻaʻole e hoʻi ka hulu hipa maikaʻi ʻole.Eia kekahi, ʻo ka lole kiʻekiʻe e kikoo a hoʻohuli.ʻO ka ʻoi aku ka paʻa o ka wili, ʻoi aku ka maikaʻi o ka paʻa ʻana i kona ʻano a me ka liʻiliʻi i nā lua.

lole huluhulu woested 100 lole huluhulu

4.Pilling hoao

E hamo i kou mau lima i ka lole huluhulu i kekahi mau manawa.Inā hoʻomaka ka hana ʻana o nā ʻāpana, ʻo ia hoʻi, ʻo ka lole huluhulu i hoʻohana ʻia i loko o ka hulu hipa pōkole a i ʻole nā ​​mea hui pū ʻē aʻe, ʻo ia hoʻi ka haʻahaʻa haʻahaʻa.

5.Light ho'āʻo

E hoʻopaʻa i ka mea i ke kukui a e ʻimi i nā kiko kikoʻī ʻole a lahilahi paha.Pono e ulana mau ʻia kahi lole huluhulu kiʻekiʻe mai ka ʻili kiʻekiʻe, me ka ʻole o ke ʻano like ʻole ma lalo o nā fibers.

lole huluhulu 100 ino loa

No ke aha ke kumu kūʻai nui o nā lole hulu hipa?

ʻAʻohe mea kānalua ʻo ka lole hulu hipa ʻino kekahi o nā mea waiwai nui loa i ka hana ʻano hana.Akā, no ke aha ke kumu kūʻai nui?ʻAe, pili ia i nā mea nui ʻelua.ʻO ka paʻakikī o ka hana hana a me ka liʻiliʻi o nā mea maka.ʻO ka mea kupanaha, hāʻawi wale ke kao i kahi 200 grams o ka hulu hipa maikaʻi, ʻaʻole lawa ia e hoʻohaʻahaʻa i ka lole.Ke noʻonoʻo nei he hoʻokahi makahiki a ma kahi o 2-3 mau hulu kao e hana ai i kahi lole hulu hipa, ʻaʻole ia he mea kupanaha ke piʻi ʻana o ke kumukūʻai.I ka manawa like, ua kaupalena ʻia ka nui o ka hulu hipa ma ka honua.

He loea mākou i ka lole hulu hipa ʻino, loaʻa iā mākou he 30% / 50% / 70% lole hulu hipa.100% lole huluhulu,ʻo ia ka mea e hoʻohana maikaʻi ai no ka lole a me ka lole.


Ka manawa hoʻouna: Nov-18-2022