Stoffbehandlinger er prosesser som gjør stoffet mykere, eller vannavstøtende, eller jordsmuss, eller raskt tørker og mer etter at de er vevd.Stoffbehandlinger påføres når tekstilet i seg selv ikke kan tilføre andre egenskaper. Behandlingene inkluderer scrim, skumlaminering, stoffbeskytter eller flekkavvisende, antimikrobiell og flammehemmende.

Ulike formål med stoffbehandling krever forskjellige materialer og kjemiske prosesser. I tillegg til materialene og kjemiske prosessene kjent som behandlinger, er det behandlingsenheter som fungerer med dem.

Grunntanken med stoffbehandling er å gjøre stoffet både mykt og antistatisk, noe som holder klærne i bedre stand.For å oppnå tilsvarende effekt for ulike krav.

vannavstøtende stoff

La meg vise deg et av stoffene våre med behandling. Dette er polyester viskose elastan stoffet er vannavstøtende, smuss reelt og oljefrigjøring, som vi skreddersydde for McDonalds. Og vi samarbeider med 3M-selskapet. Etter stoffbehandling, vår dettesmussfrigjørende stoffkan nå 3-4 grader i fargeekthet ved vask.3-4 grader i tørrsliping, 2-3 grader i våtsliping.

Soli release arbeidstøy uniform bukse stoff
Soli release arbeidstøy uniform bukse stoff
Soli release arbeidstøy uniform bukse stoff

Hvis du er interessert i dette polyester viskose elastan stoffet, kan vi tilby gratis prøve av dette smussfrigjørende stoffet for deg. Eller hvis du vil lære mer om stoffbehandling, støtter vi mange funksjoner tilpasset, for eksempel antistatisk, smussfrigjøring, oljegnidningsmotstand, vannmotstand, anti-UV...osv.


Innleggstid: 31. august 2022