Manuia le afiafi tagata uma!

Fa'agata le paoa i le atunu'u, e mafua mai i le tele o mea e aofia ai aoso maualuga i tau o le koalema le fa'atupula'ia o mana'oga, ua mafua ai a'afiaga i fale gaosi Saina o so'o se ituaiga, fa'atasi ai ma le fa'aitiitia o le gaosiga po'o le taofia atoa o le gaosiga.O lo'o fa'ailoa mai e le aufaipisinisi e ono fa'ateteleina le tulaga a'o latalata mai le tau malulu.

A o taofi le gaosiga e mafua mai i le paoa o le eletise e luʻitauina ai le gaosiga o fale gaosimea, ua talitonu le au atamamai o le a faʻalauiloa e le pulega a Saina ni faiga fou - e aofia ai le taofiofia o tau maualuga o le koale - ina ia mautinoa le tumau pea o le eletise.

信图片_20210928173949

O se fale gaosi ie e fa'amautu i le Itumalo o Jiangsu i Sasa'e o Saina na maua se fa'aaliga mai pulega fa'alotoifale e uiga i le motusia o le eletise i le aso 21 o Setema. E le toe maua le paoa se'ia o'o ia Oketopa 7 po'o se taimi mulimuli ane.

"O le faʻaitiitia o le eletise e mautinoa na i ai se aafiaga ia i matou. Ua taofia le gaosiga, ua taofia poloaiga, ma mea uma.o matou tagata faigaluega 500 o loʻo malolo i se masina malolo," o le tala lea a se pule o le falegaosimea e igoa ia Wu i le Global Times i le Aso Sa.

E ese mai le aapa atu i tagata faʻatau i Saina ma fafo e toe faʻatulaga le suauʻu tiliva, e itiiti lava se isi mea e mafai ona fai, o le tala lea a Wu.

Ae fai mai Wu ua uma100 kamupanii le itumalo o Dafeng, aai o Yantian, Itumalo o Jiangsu, o loo feagai ma le tulaga faigata faapena.

O se tasi o mafuaʻaga na mafua ai le le lava o le eletise ona o Saina na muamua toe malosi mai le faʻamaʻi, ma oʻo mai i fafo poloaiga na lolovaia, Lin Boqiang, faatonu o le China Center for Energy Economics Research i le Xiamen University, na taʻu atu i le Global Times.

O se taunuuga o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, o le aofaʻi o le eletise i le afa muamua o le tausaga na siʻitia ai i luga atu o le 16 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, ma faʻatūina ai se maualuga fou mo le tele o tausaga.

信图片_20210928174225
Ona o le malosi o manaoga o maketi, o tau o oloa ma mea mataʻutia mo pisinisi masani, e pei o le koale, sila, ma le suauu mama, ua siitia i le lalolagi atoa.O lea ua mafua ai ona siisii ​​i luga le tau o le eletise, ma “o lea lae masani lava ona leiloa tupe a fale gaosi koale ona o le gaosiga o le eletise, "o le tala lea a Han Xiaoping, le au suʻesuʻe sili i le upega tafaʻilagi a le alamanuia china5e.com, i le Global Times i le Aso Sa.
“O nisi o lo’o taumafai lava e aua ne’i gaosia le eletise ina ia taofia ai le gau o le tamaoaiga,” o le tala lea a Han.
O lo'o fa'ailoa mai e le aufaipisinisi fa'apitoa e ono fa'ateteleina le tulaga a'o le'i lelei, ona e le'o lelei fa'amaumauga a nisi fale eletise a'o lata mai le tau malulu.
A o faʻamalosi le eletise i le taumalulu, ina ia faʻamautinoa le sapalai o le eletise i le taimi o le vevela, na faia talu ai nei e le National Energy Administration se fonotaga e faʻapipiʻi ai le koale ma le gaosiga o le kesi faʻalenatura ma faʻamautinoa le tuʻuina atu i lenei taumalulu ma le tautotogo e sosoo ai.
I Dongguan, le fale gaosi oloa i le itu i Saute o Saina i Guangdong Province, o le le lava o le eletise ua tuʻu ai kamupani e pei o Dongguan Yuhong Wood Industry i se tulaga faigata.
O fale gaosi laupapa ma u'amea a le kamupani o lo'o feagai ma le fa'aogaina o le eletise.O le gaosiga e faʻasaina mai le 8-10 i le afiafi, ma e tatau ona faʻaagaga le eletise mo le tausia o le olaga i aso uma o tagata lautele, o le tala lea a le tagata faigaluega e igoa ia Zhang i le Global Times Sunday.
E faatoa mafai ona fai galuega pe a uma le 10:00 i le afiafi, ae atonu e le saogalemu le faigaluega i le leva o le po, o lea ua tipi ai itula faigaluega atoa."O lo matou malosi atoa na faʻaititia e tusa ma le 50 pasene," o le tala lea a Zhang.
Faatasi ai ma sapalai utiuti ma uta i se faamaumauga, ua unaʻia e malo i le lotoifale nisi o alamanuia e faaitiitia lo latou taumafa.
Na tuʻuina atu e Guangdong se faʻasalalauga i le Aso Toʻonaʻi, faʻamalosia tagata faʻaoga tulaga maualuga e pei o lala sooupu a le malo, faʻalapotopotoga, faleoloa faatau, faletalimalo, faleaiga ma nofoaga faʻafiafia e faʻasaoina le eletise, aemaise lava i taimi maualuga.
O le faʻasalalauga foʻi na unaʻia tagata e tuʻu le ea malulu ile 26 C pe sili atu.
Ona o le maualuga o le tau o le koale, ma le le lava o le eletise ma le koale, o loʻo i ai foi le le lava o le eletise i le itu i sasae o Saina.O le faasoasoaina o le eletise na amata i le tele o nofoaga i le Aso Tofi na tea nei.
O le laina eletise atoa i le itulagi o loʻo lamatia i le paʻu, ma o loʻo faʻatapulaʻaina le malosi e nofo ai, na lipotia e le Beijing News i le Aso Sa.E ui i le tiga pupuu, na fai mai le au atamamai o pisinisi, i le taimi umi, o le a mafai ai e le au gaosi eletise ma fale gaosi oloa ona auai i le suiga o pisinisi a le atunuu, mai le malosi maualuga i le maualalo o le eletise, i le lotolotoi o le faʻaitiitia o le kaponi a Saina.

Taimi meli: Sep-28-2021