Talu ai o le tele o fale talimalo o loʻo i ai i se tulaga o le loka atoa ma e le mafai ona faʻatautaia fefaʻatauaiga mo le tele o le 2020, e mafai ona faʻapea o lenei tausaga ua faʻaumatia i tulaga o tuʻufaʻatasiga.I le 2021 atoa, e leʻi suia lenei tala.Peita'i, talu ai o le a toe tatalaina nisi nofoaga fa'afeiloa'i ia Aperila, o lo'o sauni le kamupani e fa'afou o latou lavalava.
A toe tatalaina le fale talimalo, o pa ma faleaiga uma o le a faia mea uma e mafai ai ona toe maua mai a latou tagata faʻatau.O kamupani uma lava o le a galulue malosi e faʻaumatia le vavao o tagata tauva, o le tasi auala mo kamupani e tuʻuina atu ai i latou lava tulaga lelei e ala i le faʻapitoa.toniga a tagata faigaluega.
E ala i le fa'aopoopoina o lanu a le kamupani, logos po'o igoa o tagata faigaluega i lavalava, e mafai e kamupani ona fa'aoga a latou lavalava avanoa e fai ma isi nofoaga e fa'alauiloa ai le fa'ailoga.O le tuʻuina atu o tagata faʻatau e vaʻai i luga aʻe o le faitotoʻa, i luga o le lisi, ma luga o le toniga a tagata faigaluega e fesoasoani ia i latou e manatua lelei ma faʻafesoʻotaʻi o latou aafiaga lelei i se nofoaga patino.
E ui o la'ei faigaluega atonu e le o se filifiliga muamua lea a se tasi pe a su'e ni faiga fou, e le o lona uiga e leai se mea e fai i le toniga mamanu.O se tasi o faiga sili ona tele i le 2021 o le kola Saina, lea e mafai ona maua i mea uma mai le faʻauʻu i fafo ma peleue tausi fale i le tausiga o fale ma ofutino fale.
O le sitaili kola Saina o se tupe faʻaalu lelei mo toniga aua o le a le alu ese lava.Faatasi ai ma ona laina mama ma sitaili laiti faʻaonaponei, mai laʻei aloaʻia i toniga pa a le aufaigaluega, kola Saina e foliga matagofie i soʻo se siosiomaga.
Mo mafuaʻaga e tutusa ma le faʻapitoa, o mea taʻitasi i luga o toniga o le a toe foʻi mai i le 2021. Ona o nofoaga e naunau mo tagata e vaʻaia i latou, e toʻatele tagata e manaʻo e faʻaopoopo le fiafia ma le malosi ia latou toniga.
O elemene e pei o ofu talatala ma faʻamau auro faʻatusa e aliali mai i taimi sili atu ona aloaʻia.E fa'apena fo'i, ofutino susulu ma fa'ailoga fa'apipi'i ua toe fo'i mai mo i latou o lo'o galulue i le laulau pito i luma.
O suiga o le tau ua avea ma autu vevela i nai tausaga ua tuanaʻi, ma o le tele o kamupani ua vave ona gauai atu i popolega o tagata faatau.Kamupani i totonu o faletalimalo o loʻo liliu atu i laʻei sili atu ona gafatia e faʻafetaui ai lagona o le atunuʻu.
O le ie YunAi e foliga mai o le ie e matamata i le 2021, aua o mea uma mai i ofutino i ofuvae ma peleue e faia i ai.YunAi ose mea fou, gafataulimaina faia se vaega o le eucalyptus.O lona gaosiga e itiiti sona a'afiaga i le si'osi'omaga ma e matua mafai lava ona fa'aleagaina ona e 100% e faia i alava faanatura.
O toniga a tagata faigaluega o se auala e masani ona galo e momoli atu ai feʻau faʻailoga mataʻutia ma faʻatatau i tagata faʻatau.E ala i le fa'afouina o lavalava faigaluega i tausaga ta'itasi, e mafai e le kamupani ona fa'ailoa atu i tagata fa'atau oloa ma auaunaga e fa'aonaponei, fou ma fou.
Afai e te fiafia i toniga fou faletalimalo, e tatau i kamupani Peretania ona tilotilo ia Alexandra.O i latou o le numera tasi o le gaosiga o lavalava faigaluega i Peretania, o loʻo tuʻuina atu se faasologa o toniga mo le alamanuia, e aofia ai toniga kuka, faʻatoʻaga talieleele ma ofu talatala.A'o sauni le fale talimalo e toe tatala, o fanua fa'ailoga otoniga a paagae le mafai ona le amanaiaina.


Taimi meli: Iuni-04-2021