Procesi i porosisë

procesi i porosisë

"Shaoxing Yunai Textile Co., Ltd."e cila është një prodhues dhe eksportues kryesor i tekstilit me bazë në Kinë.Ne jemi te specializuar në prodhimin e pëlhurave me cilësi të lartë, duke përfshirë pambuk, poliestër, pëlhurë prej fije artificiale, lesh dhe shumë të tjera, si për tregjet vendase ashtu edhe për ato ndërkombëtare.

Kompania jonë krenohet që ofron çmime konkurruese, produkte të bëra me porosi dhe shërbim superior ndaj klientit.Ne kemi një ekip të përkushtuar profesionistësh që punojnë pa u lodhur për të siguruar që nevojat dhe kërkesat e klientëve tanë të përmbushen me kënaqësi të plotë.

Për të bërë një porosi me ne, mund të ndiqni sistemin tonë të thjeshtë të përpunimit të porosive. Këtu është procedura jonë e porosisë:

shërbimi_dtails02

1. KËRKESA DHE KUOTIM

Ju mund të lini mesazhe dhe nevoja në faqen tonë të internetit dhe ne do të aranzhojmë dikë që t'ju kontaktojë menjëherë.

Ekipi ynë më pas do të gjenerojë një kuotim formal për ju, i cili përfshin të gjitha kostot përkatëse, të tilla si prodhimi, transporti dhe taksat.

shërbimi_dtails01

2.KONFIRMIMI MBI ÇMIMIN, AFATI I PAGESËS SË KOHËS SË POWIT, MOSTRA

Nëse jeni të kënaqur me kuotimin, ju lutemi konfirmoni porosinë tuaj dhe na jepni detajet tuaja të transportit dhe informacionin e pagesës.

firmos kontratën

3.KËNDON ME KONTRATË DHE RREGULLONI DEPOZITEN

Nëse konfirmoheni me kuotimin, atëherë ne mund të nënshkruajmë kontratën. dhe pasi të marrim pagesën tuaj, ne do të organizojmë prodhimin e mostrës(ve) dhe do t'jua dërgojmë për miratim.

4.RODUKSIONI

Nëse kampioni(et) përmbushin pritshmëritë tuaja, ne do të vazhdojmë me prodhimin me shumicë: endjen, ngjyrosjen, vendosjen e nxehtësisë dhe kështu me radhë. ne jemi shumë krenarë për procesin tonë të prodhimit të pëlhurave.Nga dizajni tek produkti i përfunduar, ne i përmbahemi standardeve më të larta të cilësisë dhe punimit.Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë pëlhurat dhe shërbimet më të mira të disponueshme sot në treg.

inspektimi dhe paketimi i pëlhurës

5.INSPEKTIMI DHE PAKETIMI

Procesi i inspektimit të cilësisë përfshin kontrolle të ndryshme, të tilla si testimi i qëndrueshmërisë së ngjyrës, tkurrjes dhe forcës së pëlhurës.Dhe ne inspektojmë sipas sistemit amerikan me 4 pikë.Në lidhje me paketimin, ne marrim çdo masë paraprake për të siguruar që pëlhura të mbrohet gjatë transportit dhe ruajtjes.Ne gjithashtu i etiketojmë rrotullat me informacion jetik si lloji, sasia dhe numri i pëlhurës për ta bërë më të lehtë për klientët tanë marrjen e pëlhurës.

dërgesë

6. Organizoni dërgesën

Kompania jonë do të kërkojë që dërgesa t'u dorëzohet klientëve tanë jashtë shtetit në kohë dhe në gjendje të mirë.Prandaj, kërkoj që transporti të organizohet me kujdesin dhe vëmendjen maksimale ndaj detajeve.

SHËRBIMI I PERSONALIZIMIT
pëlhurë leshi e dredhur 100 pëlhurë leshi

Procesi ynë i personalizimit të pëlhurës është projektuar me kujdes për të përmbushur kërkesat individuale të klientëve tanë.Së pari, ne konsultohemi me klientët tanë në lidhje me specifikimet e tyre të dëshiruara të materialit, duke përfshirë përmbajtjen e pëlhurës, peshën, ngjyrën dhe opsionet e përfundimit.Më pas, ne u ofrojmë klientëve tanë mostra të personalizuara për t'i rishikuar dhe miratuar përpara prodhimit në masë.Ekipi ynë me përvojë dhe të aftë monitoron me kujdes procesin e prodhimit për t'u siguruar që produkti përfundimtar përmbush ose tejkalon pritshmëritë e klientëve tanë.

Ne kemi një gamë të gjerë materialesh pëlhurash për të zgjedhur, duke përfshirë pambuk, poliestër, pëlhurë prej fije artificiale, najloni dhe shumë të tjera.Pëlhurat tona janë të përshtatshme për aplikime të ndryshme, të tilla si veshje, tekstile shtëpiake, tapiceri dhe më shumë.Ne synojmë të ofrojmë produkte me cilësi më të lartë, duke i dhënë përparësi përmbushjes së afateve dhe duke ofruar çmime konkurruese.

Si përfundim, ne jemi të sigurt se mund të ofrojmë zgjidhjet më të mira të personalizimit të pëlhurave për nevojat e biznesit tuaj dhe presim me padurim mundësinë për të punuar me ju së shpejti.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni