• 0+

  Projektet e përfunduara

 • 0+

  Sasia e produktit

 • 0+

  Shuma e shitjeve

 • 0+

  Vendet e eksportit

certifikatë

tregojnë studimin tonë të rastit

Përshëndetje, ejani të konsultoheni me produktet tona!

MIRË SE VINI NË KOMPANINË TONË

Shaoxing Yun Ai tekstile Co., Ltd. është një prodhues profesionist në Kinë për të prodhuar produkte pëlhure, si dhe ekip të shkëlqyer të stafit. bazuar në parimin e "talentit, fitimit të cilësisë, arritjes së integritetit të besueshmërisë". Ne u angazhuam në ODM/OEM kostum/uniformë/këmishë/teknologji e jashtme zhvillimi, prodhimi dhe shitja e pëlhurave.

Më e forta jonë

Shërbimi ndaj klientit, kënaqësia e klientit

Informacioni ynë i fundit

Pëlhurë këmishë me shitje të nxehtë – pëlhurë me fije bambu!
Si e kontrollojmë pëlhurën përpara se të dërgojmë mostrën e transportit?
Ndarja e njohurive të pëlhurave tekstile – ndryshimi midis pëlhurës "pambuk poliestër" dhe pëlhurës "poliestër pambuku"
I gjithë procesi nga filli tek endja dhe ngjyrosja!
Sa dini për klasifikimin e fibrave celuloze të rigjeneruara?
shikoni më shumë