• 0+

  Завршени проекти

 • 0+

  Количина на производот

 • 0+

  Продажба Аут

 • 0+

  Извозни земји

сертификат

нашата студија на случај покажува

Здраво, дојдете да ги консултирате нашите производи!

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШАТА КОМПАНИЈА

Shaoxing Yun Ai textile Co., Ltd. е професионален производител во Кина за изработка на производи од ткаенина, како и одличен тим на персоналот. базиран на принципот на „талент, победа на квалитет, постигнување интегритет на кредибилитет“. Ние се вклучивме во ODM/OEM костим/униформа/кошула/надворешна технологија развој на ткаенина, производство и продажба.

Нашите најсилни

Услуга за клиенти, задоволство на клиентите

Нашите најнови информации

Топла распродажна ткаенина за кошула - ткаенина од бамбусови влакна!
Како ја проверуваме ткаенината пред да го испратиме примерокот за испорака?
Споделување знаење од текстилна ткаенина - разликата помеѓу ткаенината „полиестер памучна“ и ткаенината „памучен полиестер“
Целиот процес од предиво до ткаење и боење!
Колку знаете за класификацијата на регенерираните целулозни влакна?
Гледај Повеќе