• 0+

    Réngsé Proyék

  • 0+

    Kuantitas produk

  • 0+

    Jumlah Penjualan

  • 0+

    Nagara Ékspor

sertipikat

acara studi kasus urang

Halo, datang konsultasi produk kami!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN KAMI

Shaoxing Yun Ai textile Co., Ltd. nyaéta produsén profésional di Cina pikeun nyieun produk lawon, kitu ogé team.based staf unggulan dina prinsip "bakat, kualitas meunang, ngahontal integritas credibility". Urang kalibet dina ODM / OEM jas / seragam / kaos / téhnologi outdoor ngembangkeun lawon, produksi jeung diobral.

Kakuatan urang

layanan palanggan, kapuasan customer

Inpo panganyarna kami

nempo leuwih