Процес на нарачка

процес на нарачка

"Shaoxing Yunai Textile Co., Ltd."кој е водечки производител и извозник на текстил со седиште во Кина.Ние сме специјализирани за производство на висококвалитетни ткаенини, вклучувајќи памук, полиестер, вискоза, волна и многу повеќе, како за домашниот така и за меѓународните пазари.

Нашата компанија се гордее што нуди конкурентни цени, производи направени по нарачка и супериорна услуга за клиентите.Имаме посветен тим од професионалци кои неуморно работат за да се погрижат потребите и барањата на нашите клиенти да бидат исполнети со целосно задоволство.

За да поставите нарачка кај нас, можете да го следите нашиот рационализиран систем за обработка на нарачките. Еве ја нашата процедура за нарачка:

service_dtails02

1.ПРАШАЊЕ И ЦИТАТ

Можете да оставите пораки и потреби на нашата веб-страница и ние ќе договориме некој да ве контактира веднаш.

Нашиот тим потоа ќе генерира формална понуда за вас, која ги вклучува сите релевантни трошоци, како што се производство, испорака и даноци.

service_dtails01

2. ПОТВРДУВАЊЕ НА ЦЕНАТА, ТЕРМИН НА ПЛАЌАЊЕ ВРЕМЕ НА ВОДЕЊЕ, ПРИМЕРОК

Ако сте задоволни со понудата, ве молиме потврдете ја вашата нарачка и доставете ни ги вашите детали за испорака и информации за плаќање.

потпише договор

3.ПЕЕ НА ДОГОВОР И УРЕДИ ГО ДЕПОЗИТОТ

Ако сте потврдени со понудата, тогаш можеме да потпишеме договор. и откако ќе ја добиеме вашата исплата, ќе организираме производство на примерокот(ите) и ќе ви го испратиме на одобрување.

4.РОДУКЦИЈА

Ако примерокот(ите) ги исполни вашите очекувања, ние ќе продолжиме со масовното производство: ткаење, боење, топлинско поставување и слично. Се гордееме со нашиот процес на производство на ткаенина.Од дизајн до готов производ, ние се придржуваме до највисоките стандарди за квалитет и изработка.Ние сме посветени на нашите клиенти да им ги обезбедиме најдобрите ткаенини и услуги достапни на пазарот денес.

инспекција и пакување на ткаенината

5.ИСПЕКЦИЈА И ПАКУВАЊЕ

Процесот на проверка на квалитетот вклучува различни проверки, како што се тестирање на издржливоста на бојата, собирањето и цврстината на ткаенината.И ние вршиме увид според американскиот систем со 4 поени.Што се однесува до пакувањето, ги преземаме сите мерки на претпазливост за да се осигураме дека ткаенината е заштитена за време на транспортот и складирањето.Ние, исто така, ги означуваме ролните со витални информации како што се типот, количината и бројот на ткаенината за да им олесниме на нашите клиенти да ја вратат ткаенината.

пратката

6.ПОРЕДУВАЈ ПРАКАТА

Нашата компанија ќе бара пратката да биде доставена до нашите клиенти во странство навреме и во добра состојба.Затоа, барам превозот да се организира со најголема грижа и внимание на деталите.

УСЛУГА ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ
woested волнена ткаенина 100 волнена ткаенина

Нашиот процес на прилагодување на ткаенината е внимателно дизајниран да ги задоволи индивидуалните барања на нашите клиенти.Прво, се консултираме со нашите клиенти во врска со нивните посакувани спецификации на материјалот, вклучувајќи ја содржината на ткаенината, тежината, бојата и опциите за завршна обработка.Следно, им обезбедуваме на нашите клиенти прилагодени примероци за преглед и одобрување пред масовното производство.Нашиот искусен и квалификуван тим внимателно го следи производниот процес за да се осигура дека финалниот производ ги исполнува или ги надминува очекувањата на нашите клиенти.

Имаме широк асортиман на материјали за ткаенина за избор, вклучувајќи памук, полиестер, вискоза, најлон и многу повеќе.Нашите ткаенини се погодни за различни апликации, како што се облека, домашен текстил, тапацир и многу повеќе.Наша цел е да испорачаме производи со највисок квалитет, давајќи приоритет на исполнување на роковите и нудејќи конкурентни цени.

Како заклучок, уверени сме дека можеме да ги обезбедиме најдобрите решенија за прилагодување на ткаенината за вашите деловни потреби и со нетрпение ја очекуваме можноста да работиме со вас наскоро.

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја