Sei o tatou iloa e uiga i le faagasologa o le matou fale gaosi vali!

1. Fuafuaga

O le laasaga muamua lea i luga o le fale gaosi mate.Muamua o se desizing process.Gray ie ua tuu i totonu o se paelo tele ma vai vevela e fufulu ese ai nisi o totoe i luga o le ie lanu efuefu.O lea e mulimuli ane aloese mai le oti faaletonu i le faagasologa o le oti. Pa'u ma vai vevela i le taimi o le desizing process.O lea o lenei faagasologa e umi se taimi.

o le fa'agasologa o le fa'atauaina

2. Fa'atulagaina ie efuefu

E masani lava o le lautele o le ie lanu efuefu o le 1.63m, ae matou te manaʻomia le lautele o le oloa 1.55m. O lea o le ie lanu enaena e alu i le maualuga o le vevela 160 i le 180 tikeri e pulea ai le lautele. O lenei faiga e taʻua o le faʻapipiʻi vevela vevela.

Fa'atulaga ie lanu efuefu

3.Pese

O le isi faiga i totonu o le fale vali vali o le pese. E mafai ona e vaʻai i le afi. O le afi lea. O le ie lanu efuefu e alu i totonu o le afi e aveese ai le fulafula i luga. O lea e mama ai ma saunia mo le vali.

pesega

4.Fa'aitiitiga o le mamafa

O le isi gaioiga i totonu o le fale gaosi vali o le faʻaitiitia o le mamafa. Aʻo leʻi valiina, e manaʻomia le faʻafefe o filo i le alkali. Faatasi ai ma lenei faagasologa, e mafai ona tatou pulea le mamafa o le ie ma faʻamaluluina foi. luga e puipuia ai faaletonu o le vali.

5.Fa'ailoga Fa'atosina

Fa'a'ofuina fa'asolo po'o le tele o le valiina, o le faiga autu lea i luga o le fale fa'alanu. vevela.E manaʻomia itula 3. Ona matou manaʻomia lea o le faʻasaoina o le vevela mo le afa itula. A maeʻa ona matou manaʻomia le fasimoli ma le lima tone o le vai e aveese ai le vali ma mea leaga.O nisi tagata faʻatau e iai manaʻoga faʻapitoa i luga ole tulaga PH ma le gaosiga o le siosiomaga o le ie. o lea matou te faʻaopoopoina le tele o taimi o fasimoli e faʻataunuʻu ai manaʻoga o tagata faʻatau.

Fa'ali'i fa'atasi ma le vali tele

6.Fa'atulaga suauu

A maeʻa le vali, o le ai ai le masini faʻapipiʻi suauʻu silicone. O le suauʻu silicone o le a tuʻia ma ulu atu i le alava ie ma ufiufi atoa i totonu.O lea, e mafai ona tatou fetuunai le wight ie ma le lagona lima. A uma lena, alu ie. i totonu o se ogaumu vevela.O le vevela o le ogaumu e 180-210 tikeri. A maeʻa ona faʻagogo le ie, e vaivai ma faʻafetaui le mamafa.

7.Su'ega lelei

Ole su'esu'ega lelei lea.Afai ei ai ni faaletonu i luga ole laiga, e mafai ea tatou tagata faigaluega ona aveese.O lea matou te mautinoa o mita uma o la matou ie e lelei lelei.

asiasiga lelei

Taimi meli: Me-17-2022